Klaszter tagjai - 
Pécsi kesztyűgyártó tagjaink: Gant Pécsi Kesztyű Kft. Szomor-Hornicz Kesztyűgyártó és Kereskedelmi Kft.
Gant Szom-Hor kft.

Klaszter tagjai

Bene János Kesztyű és Bőrruházat

Cégünk a régi Pécsi Kesztyű és Bőrdíszmű Ipari Szövetkezet megszűnése után annak, szakember gárdájából alakult meg. Célunk hogy megőrizzük a kesztyűgyártás mi voltját e remek szakaembereinkkel. Cégünk sport, műszaki és divat kesztyű gyártásával foglalkozik. Termelésünk legfőképpen külföldre irányul, de emellett várjuk egyedi elképzelésit a vevőknek.

http://benekesztyu.5mp.eu


Dekorsprint Reklámnyomda:

Nyomdai és dekorációs termékek tervezése, kivitelezése, kis és nagy példányban. Nyomdai szolgáltatásunk körét könyvkötészetünk teszi teljessé. Kreativitásunkkal és az egyéni elképzelések megvalósításával az egyedi ajándéktárgyak széles skáláját kínáljuk cégek és magánszemélyek részére.

http://www.dekorsprint.hu/


Eötvös Kesztyű Bt.

1959 óta dolgozom ebben a szakmában,1987-ben önálló céget alapítottam. A jelenlegi cégem  2010 óta működik. Kizárólag kézzel varrott peccary kesztyű
gyártásával foglalkozunk.

http://www.peccarygloves.eu


Gant Pécsi Kesztyű Kft.

1993-ban alakult, ma már családi vállalkozásban működő cégünk. Már akkor több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakemberek biztosították, hogy a legjobb minőségű kesztyűk készüljenek Nálunk.  A cég fő célkitűzése a kiváló pécsi bőrkesztyű megalkuvást nélkülöző gyártása, a 150 éves pécsi kesztyűgyártás hagyományos technológiájára épülő kézi munka összes, ma is a legjobb minőséget biztosító mozzanataira építve.  A kesztyűbőr gyártók vezető cége, az angol  Pittards cég bársonyos bőreiből a legszínesebb kollekciót készítjük. Saját, a cég nevét viselő márkanevünkön nemcsak Magyarországon, hanem a környező országokban is forgalmazzuk a termékeinket. A web áruházunkban pedig garanciánknak köszönhetően kockázatmentesen, szélesebb kör érheti el a teljes kínálatunkat.

http://www.pecsikesztyu.hu

 

Handtex Kft.

Feltöltés alatt.
 

Ilzsu bt.

1993 óta foglalkozunk kesztyűbélés gyártásával, illetve divat, vadász, és munkavédelmi kesztyűk készítésével.


Mestrade Kft.

"Cégünk 1998-ban alakult. Jelenleg 4 munkatárssal dolgozunk. Tevékenységi körünk kivágókések, valamint perforáló szerszámok készítése, javítása bőr-, textil- és nyomdaipari vállalkozások részére."

Partnereink:
Pécsi Kesztyű Klaszter
Hestra Hungary Kft.
Manifaktor Kft.
OK Magyar Kesztyűgyártó és Kereskedelmi KV.


Szomor-Hornicz Kesztyűgyártó és Kereskedelmi Kft.

A Szom-Hor Kesztyűgyártó cég 1994-ben alakult. Két tulajdonossal, akik mindenüket kockáztatva hozták létre a gyárat. A kiváló szakembereknek és a megfeszített munkának köszönhetően a cég évről évre fejlődött és egyre több piacon jelen tudott lenni. Mára családi vállalkozás lett belőle, ahol a fiatalos lendület új irányokba lökte a céget. A nemzetközi divatkiállítások állandó résztvevőjeként új területeken bontogatjuk szárnyainkat, merész kollekciókkal. A hazai vevők elérése érdekében web áruházunk igen széles kínálattal ostromolja a vásárlókat. Az elsődleges cél a magas minőség és a divat ötvözése, elérhető áron. 

http://www.pecsikesztyu.com


Dél-Dunántúli Idegenforgalmi Nkft.

A társaságot 1997-ben hozták létre a régió megyei jogú városi és megyei önkormányzatai, kereskedelmi és iparkamarái és a Pécsi Tudományegyetem. Jelenleg tagjai sorában szerepel még a Magyar Termék Nkft, a Baranya Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, és a Dél-Dunántúli Gyógy- és Termálfürdők Egyesülete is. A társaság célja, hogy a régió turisztikai fejlődését is pozitívan befolyásoló, helyi gazdaságfejlesztési projekteket gesztoráljon, az inkubációs időszakban.